Six Nations in Ierland

Afgelopen Weekend was de Six Nations in Sligo.

Ik mocht ook aantreden, samen met Wesley, Gino, Jeffrey en Danny. We vertrokken vrijdag vanaf Eindhoven om naar Dublin te vliegen. Daarna nog een 3 uur durende bus reis naar Sligo.

Vrijdagavond hebben we de dames aangemoedigd en wat pijltjes ingegooid. Zaterdagochtend ontbijten en klaar maken voor onze eerste partij tegen Noord-Ierland. Hun hadden de eerste wedstrijd al gewonnen van Schotland dus scherpte was vereist. Na een stroef begin maakten we het goed af en wonnen met 13-7. Zelf goed staan spelen, dus tevreden.

Eind van de middag onze 2e wedstrijd tegen Schotland. Nu was het andersom, wij beginnen goed en hun eindigen beter als ons. Op 12-11 achterstand mocht ik niet meer aantreden om de laatste leg te gaan spelen. Helaas een 13-11 verlies. Wederom zelf wel goed staan spelen, maar de Schotten waren als team iets beter als ons. Wel 1e in de poule dus zondag aantreden tegen de nr 2 van de ander poule en dat is Wales geworden. Eind van de avond was er nog een single toernooi. Was een beetje laat op de avond dus de meeste scherpte was er wel vanaf. Ik won de eerste wedstrijden nog wel maar verloor bij de laatste 8 van Scott Mitchell. Elke leg wel 1 of meerder pijlen op een dubbel, maar ze vielen niet meer. Scorend wel goed maar de finishes lieten me in de steek.

Op zondag de halve finale tegen Wales. De dames verloren hun halve finale ook al van Wales en zo geschiede het ook voor de mannen. Onze slechtste wedstrijd van dit weekend. Helaas een 13-8 verlies. Zelf ook niet heel goed staan spelen, helaas. Wales had ook een uitstekend team op de been (Warren, Kenny, Williams, Llayton en Philips) maar verloren uiteindelijk de finale van Engeland (Mitchell, McGeeney, Harbour, Hughes en Hurrel).

IMG_9596