British Open (Bridlington)

In het weekend van 16 t/m 19 september stond het British Open op het programma.

Vrijdagavond werden de koppels gespeeld. Eerste 3 partijen werden gewonnen waarna er helaas verloren werd van Razma/Brown.

Zaterdag werd het British Classic gespeeld (A toernooi). Daar verloor ik helaas met 3-2 in de 3e ronde van een onbekende speler? Gevoel was wel goed alleen hij speelde goed en finisht goed.

Zondag het British Open (A+ toernooi). Deze dag stond ik echt goed te gooien. Eerste 2 rondes in 3-0 winst. In de halve finale van de sheet tegen Allan Edwards. Een goede bekende. Verlies de bull en mag laatste leg niet beginnen. Begin wel met 180 en win de partij met 3-2. Sheetfinale tegen Steve Maish was vrij eenvoudig en werd met 4-1 gewonnen. Bij de L32 was James Hurrel de tegenstander. Kwam 3-1 voor, hij kwam goed terug tot 3-3 en laatste leg mocht ik beginnen en wederom 180 hierin. 4-3 winst. L16 op het podium tegen Andy fordham. Bij winst van Fordham ging hij naar lakeside bleek achteraf. Andy mocht beginnen en begon goed en hield elke keer zijn eigen leg tot aan 3-3. De laatste leg mist hij 2 pijlen op tops en ik gooi met de laatste pijl D3 uit.  In de kwartfinale was Nick Kenny de tegenstander. In Selsey won hij nog van mij met 4-3 maar deze keer was ik scorend en finishend de betere en won met 4-1. De halve finale op het podium tegen Ian Walters die McGeeney net versloeg in de kwartfinale. Ik begon heel goed, finishte heel goed en kwam 4-0 voor. Toen beide eigen leg houden en 5-2 winnen. Eerste keer finale van een A+ toernooi en 42 punten al op zak. deze waren welkom om de top 16 weer binnen te stormen. De finale was het alleen van mijn kant helemaal op. Gooide scorend niet zoals de hele dag en verloor kansloos van de verrassing Cameron Menzies. Wel terugkijkend op een hele goede dag. 

img_0144