Hal Open / Masters

21 en 22 Maart stond in het teken van de Hal Open en Masters te Venray.

Lekker samen met Monique een weekendje darts..

Dag 1.

Op zaterdag begonnen we rond 10-en. Mijn 1e pot was direct tegen Marco Smit. Op de NDB in Delft verloor ik de halve finale nog van hem. Maar vandaag trok ik het even recht met een 3-1 winst. 2e ronde was Achmed Achmaddy mijn tegenstander. Had ik ook nog maar 1x tegen gespeeld en ook verloren. Deze ook recht getrokken met een 4-2 winst, na 0-2 achter.. 3e ronde speelde ik wederom goed en won met 4-1. Sheet finale tegen Jamie Hughes en nr. 5 geplaatst. ik deed echt werkelijk niets verkeerd maar verloor met 4-1. Jemig wat stond hij goed te gooien. of rond 12 pijlen uit, of op een dubbel. Voor straf maar even lekker de stad in met z’n tweeen en lekker gegeten. Op tijd op bed en de volgende ochtend weer fris en fruitig voor het bord.

Dag 2.

De loting was precies hetzelfde. Lekker zwaar en dan weet je wat je moet doen, gewoon goed spelen.

De eerste ronde een bye. 2e ronde was nog mooi even inkomen en werd met 4-0 gewonnen. Direct 3e ronde tegen collega Michel vd Horst. Michel begon goed aan de wedstrijd, ik miste wat dubbels en stond 1-3 achter. Michel miste pijlen voor de winst en ik kwam terug tot 3-3. laatste leg was goed en in 14 darts pakte ik de winst. 4e ronde tegen jeugdspeler Brian Raman. Hij gooide redelijk goed, maar ik was beter en sloot af met een 11 darter, terwijl hij tops liet staan. 4-0. Sheetfinale tegen collega Remco van Eijden. Remco miste veel dubbels deze wedstrijd, ik profiteerde optimaal en won met 4-2. Laatste 16 was wederom Jamie Hughes mijn tegenstander. Nu mocht ik beginnen en wist elke eigen leg goed te spelen, hij kon mij niet breken vandaag en zo won ik met 5-4. Kwartfinale tegen 2 voudig Lakeside kampioen Ted Hankey. Ted kwam met goed spel op 0-2 voor. Ik brak terug, hield mijn eigen leg en het stond weer 2-2. de rest van de legs gingen met de pijlen mee en zo was het 4-4. laatste leg mocht Ted beginnen, na 15 pijlen staat hij op Tops en ik sta na 12 op 68. ik gooi direct T20 maar mis de D4 en D2.. Oeiiii. Ted wint met 5-4. Wel lekkere punten gehaald, goed gespeeld dit weekend en super gezellig gehad met de boys en Monique..

Op naar German Open / Masters….

 IMG_4910