Isle of Men

Afgelopen weekend zijn Sjoerd en ik naar Isle of men afgereisd voor een A+ en B single toernooi.

We vlogen via Manchester door naar Isle of Men waar vrijdag het B toernooi begon. Heel goed gespeeld deze dag en helaas de sheetfinale met 4-3 verloren van Adam Smith Neale. Op 3-2 voor en in zijn leg zet ik hem weg op 40 na 12 pijlen, maar hij gooit 160 uit om 3-3 te maken. Hij gooit laatste leg 180 en 120 met bouncer en wint van mij. Had misschien meer in gezeten, maar helaas.

S’avonds nog een toernooitje gegooid in de Villa Marina. Paar goede overwinningen neergezet maar uiteindelijk was Cameron Menzies bij de L16 iets te sterk.

Zaterdag stond het belangrijkste toernooi van dit weekend op het programma. Ik het begin wat wisselvallig gegooid. Wel alles ruim gewonnen, maar nog niet helemaal tot volle tevredenheid. In de sheetfinale wachtte Tony o’Shea. Deze wedstrijd speelde ik echt weer als gisteren en won met 4-1. Laatste 16 mocht ik aantreden tegen wereldkampioen Glen Durrant. 2x eerder tegen hem gespeeld, maar nog nooit gewonnen. Ik won de bull en mocht beginnen. Kwam goed met 2-0 voor. Mis in mijn eigen leg 2 pijlen voor 3-0 en Glen kwam terug tot 2-2. Ik hield mijn eigen leg, Glen ook en zo moest de beslissende leg gespeeld gaan worden. Glen zet hem uiteindelijk weg op tops, maar ik mag aantreden voor D16. Uiteindelijk was D4 de winnende en mocht ik op zondag aantreden in de kwartfinale.

Vliegtuig omboeken en hotel bijgeboekt en opmaken voor de kwartfinale tegen Andy Fordham. De partij ging vrij gelijk op. Ik miste de bull waardoor hij mocht beginnen. Op 1-1 zet ik hem weg op 40 en gooit hij 117 uit. ik maak 2-2. Andy maakt 3-2 en ik mis 2 pijlen voor D16. Andy maakt hier gebruik van en gooit 100% op zijn dubbels en wint met 4-2. Had misschien meer in gezeten. Nu maar snel weer naar huis.. img_1146