Lorna Croft Cup

14 en 15 maart stond in het teken van de Lorna Croft te Aparthotel Delden.

Zaterdagdag avond werd er begonnen met de singles. In de poule bij Danny Noppert en 2 Duitse darters.

Eerste wedstrijd ging scorend goed, maar dubbels was drama – 1-4 verlies van Danny. De 2 wedstrijden tegen de duitsers werden met 4-1 en 4-0 gewonnen.

Kwartfinale moest ik tegen Remco van Eijden. Remco opent met 14 darts, ik break terug met 11 en pak mijn eigen leg met 16 darts. Na 2-1 voor mis ik teveel dubbels, scorend net niet goed genoeg en Remco wint 4-2. Remco wint ook het singletoernooi.

Zondagochtend begonnen we met de 2 teamgames. ik zat ingedeeld bij Remco, Bas en Sven.

De eerste team game was spannend en moest op de laatste leg beslist worden. Ik mocht deze gooien en in 14 darts wonnen we met 9-8. Ik won 3 van de 5 legs. 2e teamgame ging wat makkelijker en wonnen we met 10-7. Alle 4 legs wist ik te winnen.

Koppelen mocht ik met Sven en tegen elk duits koppel speelde je 1x. Eerste koppel was direct hun beste. In de 1e leg gooiden hun 3x de maximale score. Door goed spel van Sven en mij bleven we goed bij en wonnen met 3-2. laatste leg eindigen met 180.180 en 81 uit! 2e koppel gooiden we allebei sterk en wonnen na goed spel met 4-1. 3e koppel was hun minste koppel en na redelijk spel van ons werd deze makkelijk gewonnen met 5-0. Laatste koppel van hun was ook goed. Wij elke leg 2 pijlen missen en hun elke keer met de 1e pijl uitgooien.. 0-5 aan de broek.. uhhh.. Nou ja..

Tijdens de prijsuitreiking bleek ook nog dat ik “speler van het toernooi” was… Leuk..

IMG_4873