Open Schotland

Open Schotland.

Op 13 februari vertrokken Arno Buist en ik naar Glasgow om deel te nemen aan het Open Schotland.

Vrijdag nog even gezellig met Sven en Peter Glasgow in geweest.

Zaterdag stond in het teken van de singels tot aan de L64.

Eerste ronde een bye, tweede en derde ronde werd met goed spel gewonnen met 2x 3-0.

4e ronde een goed spelende Schot die zijn dubbels miste en waarbij ik ze goed afstrafte, weer 3-0.

Laatste 128 en plaatsing voor morgen begon ik heel slecht en binnen no time stond ik 0-2 achter. De dubbels liepen slecht. Daarna kwam ik een beetje op gang en kwam terug tot 2-2. Laatste leg 4x 100 en na 17 darts won ik hem ter nauwer nood met 3-2.. Hoppa – door naar zondag!

Zondag bij de L64 trof ik (ook NL team lid) Wesley Harms. Dan weet je wat je moet doen, goed gooien en snel je dubbels raken.

En dat ging in het begin ook vrij goed. 0-1 achter op mijn eigen leg, maar daarna 3 legs achter elkaar pakken. 3-1 voor. Dan mag je zelf beginnen en na 12 darts sta ik op 48. Ik mis 2 pijlen op D16 en D8 en Wesley gooit uit. Op zijn leg gooit ie weer een 13 darter en zo is de stand 3-3. ik mag de laatste beginnen en begin gelijk met 180 gevolgd door 3x 60. Wesley staat na 12 pijlen op tops en de 141 moet dan uit. Dat gebeurd niet en zo wint Wesley met 4-3.. Jammer maar helaas..

Arno verloor helaas de sheetfinale op zaterdag tegen Ted Hankey, Sven verloor van McGeeney en Peter van Robson (alle L64)

De koppels was na 1 ronde ook al klaar – Hurrel/Blackwell waren te sterk met 3-1.

Maandagochtend weer naar huis en volgend weekend Six Nations Cup met het NL team! Zin aan..