Zuiderduin Masters 2014

Wat een mooi toernooi.. Zuiderduin Masters… Top

Helaas geen winstpartijen maar echt een super mooie ervaring opgedaan en wat een SUPPORT heb ik gehad!! Toppers..

Vrijdag vertrok ik met mijn vrouw, ouders en vrienden naar Egmond. 

S’ avonds mocht ik aantreden tegen Ted “The Count” Hankey.  Nadat we hadden ingecheckt, was het tijd om even in te gooien en de sfeer een beetje te gaan proeven in de zaal. Na lekker te hebben ingegooid was rond 23.00 uur tijd om het podium te gaan betreden. Het begon allemaal wel een beetje te kriebelen toen het zover was. Eenmaal op het podium was ik redelijk rustig. Ik mocht beginnen aan de partij en werd meteen gebroken in mijn eigen leg. Direct brak ik hem terug voor 1-1 in 14 darts met 98 finish. Daarna weer een break van Ted. 1-2 achter. Weer een break voor 2-2 en daarna hield ik mijn eigen leg voor een 3-2 voorsprong. Ted hield zijn eigen leg (terwijl ik 170 mis op de bull). Ik begin sterk in leg 7 en sta na 12 darts op 56 en krijg 6 pijlen, maar helaas was de dubbel niet mijn vriend deze leg. 3-4 achter. Na 15 darts staat Ted op 40 en ik mis 2 pijlen voor 4-4 en verlies zo de wedstrijd. Helaas… Maar wel tevreden over mijn eerste optreden.

Zaterdagmiddag moest ik het opnemen in de poule tegen Gary Robson. De nr. 7 geplaatst. Weer mocht ik beginnen en na 16 darts was het 1-0. Ik mis 2 pijlen voor 2-0 en Gary breakt mij en zo sta je 1-2 achter. na 13 darts break ik meteen terug voor 2-2 en houd mijn eigen leg voor 3-2 voorsprong. 5e leg gaat in 14 naar Gary en wederom breakt hij mij voor 3-4. In 15 darts maak ik gelukkig 4-4 en mag Bull-en voor de laatste leg. Deze verlies ik en na 16 darts is Gary uit en wint de partij met 5-4. Wederom niet slecht gegooid (91,6 gemiddelde) Dus hierbij zat het toernooi er voor mij op.

Zondag nog lekker even ontbeten, wat gedronken en gegeten en de rest van de partijen gezien. Finale was Gary Robson vs Jamie Hughes (Jamie winnaar)

S’avonds weer naar huis…