Zuiderduin – selectiewedstrijd NL Team

IMG_4227Vrijdag 24 oktober mogen de overgebleven NL spelers die zich nog niet hebben weten te plaatsen voor de Zuiderduin Masters van 2014 het onderling uit gaan maken wie nog als laatste deelnemer mee mag doen met de Zuiderduin Masters.

Het onderkomen was Cornerhouse te Kesteren.

Samen met Arie Veenstra en Marcel Muis zijn we op pad gegaan. Daar om 19.00 uur aangekomen, wat ingooien en een sapje begonnen we met de poule.

De spelers die zich vanavond konden plaatsen waren Bas van Elk, Danny Noppert, Richard Huizinga en Sven Groen.

Je speelt tegen iedereen een best of 5 legs 501.

Eerste wedstrijd was Bas van Elk. na zeer sterk spel, hoge scores en snel finishen won ik deze partij met 3-0.

2e wedstrijd tegen Danny Noppert. Danny verloor de 1e wedstrijd met 3-2 van Richard Huizinga. Na 14 darts was het 1-0 voor mij. Na weer 14 darts was de stand weer gelijk. Op mijn eigen leg mis ik 3 pijlen en Danny straft dit gelijk af en mag weer beginnen. Hij Houdt deze leg en zo wint hij met 3-1.

3e wedstrijd tegen Richard Huizinga. Wederom goed scoren en snel finishen resulteerde in de 2e 3-0..

De laatste wedstrijd tegen Sven Groen. Op dit moment hebben Danny, Sven en ik alle 3 nog kans om zich te plaatsen. Ondertussen wint Danny met 3-0 van Bas van Elk en moet Sven of ik met 3-1 winnen om door te gaan. Na een 2-0 voorsprong voor mij is Sven ook uitgeschakeld. Sven komt terug tot 2-1 en mis 1 pijl voor D16. Ik gooi 60 uit in 2 pijlen en win met 3-1..

DUSSSSSSS  plaatsing Zuiderduin is een feit.. Hoppa